CE2021

forbrugerekspert

Eva Steensig

Post Corona: Gisninger versus fakta

Hvad sker der med danskerne på den anden side af Corona? Bliver danskerne mere indelukkede eller mere sociale? Gemmer vi os og vores penge eller vælter vi ud i et forbrugsorgie? Ændrer en krise som Corona-krisen vores adfærd for altid eller ruller vi tilbage i gammel adfærd?

Foredraget er baseret på en omfattende analyse af danskernes adfærdsændringer i krisesituationer og af, hvad der skete med danskernes hverdag under Corona-krisen. Det er en levende og underholdende beskrivelse af mønstre i adfærdsændringer, både dem som vil fordufte og dem som kommer til at præge vores adfærd i årene fremover både som borgere, medarbejdere, kunder og forbrugere. Eva præsenterer desuden strategiske veje og muligheder affødt af adfærdsændringerne. Foredraget henvender sig til virksomheder og organisationer med behov for at forstå, hvad det er for en virkelighed de kigger ind i efter Corona-krisen hos deres medarbejdere, borgere og kunder.

Eva Steensig er Danmarks førende forbrugerekspert. Som fast inventar i de danske medier igennem de sidste 20 år, har hun delt ud af sin viden om forbrugeradfærd og forandringer. Hun er kvinden bag begrebet Hidden Disruption, som virkelig har fået virksomheder og organisationer til at interessere sig for ændringer i adfærdsmønstre.