Jacob Bundsgaard

CE2021

borgmester i aarhus kommune

Jacob Bundsgaard

Morgendagens handel og tilstanden post Corona

Jacob Bundsgaard har siden 2002 været en fast bestanddel af den kommunale ledelse i Aarhus, hvor han de seneste knapt 9 år har varetaget rollen som byens borgmester.
Derudover er Jacob Bundsgaard formand for Kommunernes Landsforening, hvilket giver et mere landspolitisk indblik i forskelligheder og behov på tværs af Danmark.

Jacob Bundsgaard vil på Commerce Excellence 2021 tale om morgendagens handel i det Østjyske erhvervsliv og tilstanden post Corona. Jacob Bundsgaard vil også her give bud på, hvordan eks. Aarhus Kommune kan understøtte erhvervslivets udvikling i de kommende år.
Alt dette er i overensstemmelse med det Jacob Bundsgaard ønsker at stå for når talen falder på vækst og ambition i kommunen, som han er politisk øverste ansvarlig for.

Vækst og ambition skal være en del af Aarhus
“I Aarhus er vi ambitiøse, og vi bor i en by i hastig udvikling. Aarhus er vækstlokomotiv i det vestlige Danmark, og det skal vi også være i årene, der kommer, så vi i fællesskab kan skabe endnu flere nye ideer, nye virksomheder og nye arbejdspladser.

Væksten skal komme alle til gode, og vi skal hele tiden sikre, at de aarhusianere, der går uden arbejde, er klædt på til at træde til, hvor der mangler hænder, så ingen bliver ladt tilbage.
Også de mange nye aarhusianere, der hvert år flytter til byen fra resten af landet og resten af verden, er en stor styrke, hvis vi skaber rammerne for, at de kan give deres bidrag til vores by – det skal vi gøre sammen.

Vi står i dag på skuldrene af de mange aarhusianere, som gennem hårdt arbejde har skabt vores by. Derfor har vi alle et ansvar for at gøre Aarhus endnu bedre – hvad end vi har boet her hele vores liv eller er blevet aarhusianere i sidste måned. Derfor skal der være plads til vores drømme og ambitioner for os selv, vores nærmeste og for vores by. Vores drømme skal gøres til en del af Aarhus”, fortæller Jacob Bundsgaard.