Karina-Boldsen_465x550

CE2021

professionelt bestyrelsesmedlem

Karina Boldsen

Det værdiskabende bestyrelsesarbejde i en krisetid

Det værdiskabende bestyrelsesarbejde er mere vigtigt end nogensinde, når vi befinder os i en krisetid. Covid-19 har skabt en global krise, der kræver et anderledes bestyrelsesarbejde og en anden indsats end sædvanligt, når vi skal videre. Vi er derfor nødt til at tænke forretningsudvikling og nye metoder i et bredere perspektiv, ligesom strategien bliver mere vigtig end nogensinde før.

Derudover har bestyrelserne en stor forpligtigelse til at motivere og skabe håb i virksomhederne. Det har skabt et behov for at hente nye kræfter og kompetencer ind i bestyrelseslokalerne, både i form af krisehåndteringskompetencer og et behov efter Supply Chain ekspertise.

Bliv klogere på alt dette og mere til, når Karina Boldsen holder oplæg omkring det værdiskabende bestyrelsesarbejde i en krisetid. Som altid deler Karina Boldsen også ud af egne erfaringer fra landets bestyrelseslokaler, så du bliver helt opdateret på, hvad der rører sig på bestyrelsesscenen lige nu.

Karina Boldsen har oprindeligt sine rødder i den finansielle sektor, men har sidenhen arbejdet som HR-direktør i Vestas Wind System DK og i Salling Group A/S, samt kommerciel direktør i IT-virksomheden, Solitwork. I dag arbejder hun som professionelt bestyrelsesmedlem, både som formand og som menigt medlem. Blandt andet: Vestjysk Bank, Aarhus Business College, Campfire, Himmerlandskød og FirstFarms A/S.

Karina har siden 2013 rådgivet virksomheder i blandt andet strategi, bestyrelsesarbejde, bestyrelsessammensætning, generationsskifte mv. Hun deler gerne sin viden, som er baseret på mange års erhvervserfaringer. Målet er at skabe forretningsudvikling, der kan mærkes.

For mig er videndeling en af de vigtigste opgaver, hvor jeg bringer mit netværk i spil og jeg forsøger altid at finde uudnyttet potentiale – både i virksomheden og hos ledelsen”, fortæller Karina Boldsen.