Lars-Engbork_465x550

CE2021

Administrerende Direktør, Visma Danmark

Lars Engbork

Vismas placering i dagens marked og fremtidens vision

Vismas nyligt tiltrådte adm. direktør i Danmark, Lars Engbork, vil accelerere Visma Softwares vækstrejse og sætte turbo på digitaliseringsagendaen i Danmark

Det er med de visionære briller på, at 38-årige Lars Engbork tiltrådte stillingen som administrerende direktør hos Visma Software og Visma e-conomic i september måned sidste år. Med afsæt i software- og produktudvikling og teknik, har Lars lagt vejen forbi de store IT-virksomheder Oracle, SimCorp og har studeret på Henley Business School.

Lars Engbork har de seneste år været udviklingsdirektør i Visma Danmark, hvor han har været involveret i mange dele af forretningen. Hans karriere startede med 12 år i SimCorp, hvorefter han i tre år var nordisk innovationsdirektør hos Oracle. Med stor teknisk og kommerciel viden og omfattende kendskab til IT-branchen er Lars Engbork den rette mand til at fortsætte Vismas Softwares eksplosive vækstrejse og sætte turbo på digitaliseringen af alt fra danske små- og mellemstore virksomheder til større koncerner.

Det store kendskab til branchen og markedet kombineret med Lars Engborks kommercielle og tekniske erfaring er et stærkt afsæt for Vismas vækststrategi og ambitioner på det danske marked.

– Jeg har store forventninger til 2021, hvor vi vil skabe flere spændende muligheder for vores kunder og dansk erhvervsliv. Endelig er det fantastisk at være del af en koncern, hvor der investeres i vækst og ansatte til glæde for vores kunder, fortæller Lars Engbork.

Med et stort fokus på digitalisering af danske virksomheder vil Lars sætte turbo på Visma Softwares vækststrategi og hjælpe danske virksomheder til at spare penge og tid i hverdagen. Med andre ord er Lars’ vision, at Visma Software skal tage aktiv del i de danske virksomheders digitaliseringsrejse og spille en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund fremadrettet.