Nikolaj-Sonne_465x550

CE2021

ekspert i teknologi, udvikling, databrug & overvågning

Nikolaj Sonne

Teknologistorm med udsigt til orkan

Den teknologiske udvikling galopperer afsted.
En ny smartphone har i dag nogenlunde samme regnekraft som verdens hurtigste computer havde for 20 år siden. Vi bygger lærenemme maskiner, digitale assistenter, droner og selvkørende biler. Hele tiden hurtigere, mindre, billigere, bedre – sådan er teknologi – og det har vi vænnet os til. Men ser man udviklingen lidt fra oven er det ikke bare imponerende – det er decideret gak!

Et Nikolaj Sonne foredrag tager os med på en til tider finurlig rejse rundt i Digilands både mørke og lyse sider. Hvordan kom vi hertil og, hvor er det vi – måske – er på vej hen? Alt er forbundet, og fremtiden er ikke, hvad den har været – den er mere gak og på mange måder nok tættere på, end du tror.

Nikolaj Sonne er uddannet journalist og har deltaget i DR programmer. Han har fra 2009 og frem til 2018 været vært på tech-programmet ”So ein Ding”. Derudover har han skrevet for Zetland og Euroman. Tidligere var han redaktør for gadgetmagasinet Gear og vandt prisen for nationens bedste web-tv tilbage i 2008.
Nikolaj Sonne er ekspert i teknologi, udvikling, databrug og overvågning. Han er én af Danmarks førende IT-eksperter med skarpe holdninger og kommentarer til teknologi, trends og udvikling. I 2011 modtog Nikolaj Sonne DR’s sprogpris.

Nikolaj Sonne er kendt for sine skarpe holdninger til trends og udvikling inden for teknologiens verden. Nikolaj Sonne formår at kombinere høj faglighed med bred appel ved sin personlige og originale måde at kommunikere på.

Med hans smittende passion og nysgerrighed for teknologien beretter Nikolaj Sonne på levende og underholdende vis om kunstig intelligens, mobiltelefoner, robotter, blockchain, bitcoins, droner, selvkørende biler, digitale assistenter, overvågning og meget andet, så alle kan være med – uanset teknologisk indsigt.
I et Nikolaj Sonne foredrag har alle mulighed for at følge med og blive klogere.