Cookies We use cookies to collect statistics and to give you a better experience. Learn more here

Accept

Talere på Commerce Excellence 2019

Aarhus 8. oktober

Brian Rosenberg er Moderatorpå Commerce Excellence 2019 i Aarhus

Brian Rosenberg
Moderator

Brian Rosenberg har mange års erfaring med salg, net promoter score (NPS), service design, digitalisering, e-handel samt IT-udvikling gennem hans tidligere virke som direktør for ejendomsmæglerkæden EDC, som medejer af konsulentfirmaet Telemind samt adm. direktør og ejer af konsulentvirksomheden Servicemind.

Han har igennem det meste af sin karriere arbejdet med retail management, salgsoptimering og digital transformation med udgangspunkt i den gode kundeoplevelse. Brian er med andre ord en udpræget kundeorienteret praktiker, med fokus på både service og bundlinje.

Brian vil som moderator sørge for at vi alle får en spændende og lærerig dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keynote Søren Pind

Søren Pind
Keynote

Disruption – hvordan dannelse og lederskab kan bringe os videre

Hastighed og modernitet er nøgleord i tiden. Men hvad nu, hvis svaret er langsomhed og glemte vaner og ritualer? Hvorfor udvisker vi grænserne mellem det personlige og upersonlige, arbejdsliv og fritid – hvorfor hærger stressepidemien verdens lykkeligste samfund? Og hvad er svaret på algoritmer, kunstig intelligens og digitalisering?

Som tidligere medlem af regeringens disruptionråd og tidl. minister for uddannelse og forskning er det Søren Pinds konklusion, at vi har glemt meget, der kan være nyttige svar på fremtidens udfordringer: maskiner er værktøjer. Ikke løsninger. Vi skal genopfinde menneskets rammefortælling. Og det kan kun vi selv gøre. I fællesskab.

Søren Pind er som forhenværende politiker kendt for sine kontante holdninger og synspunkter, og ikke mindst sin formidable evne til at formidle dem. Han har bl.a. været borgermester i København, forskningsminister, integrationsminister og senest uddannelses- og forskningsminister, inden han trådte ud af dansk politik.

Søren Pind har desuden medvirket i det populære radioprogram “Mads og Monopolet” på P3 en årrække. Søren er desuden forfatter og medforfatter på en række bøger og ivrig musiker med en pladeudgivelse på samvittigheden.

 

Jane Wildau Rørbæk

Jane Wildau Rørbæk
Customer journey specialist

Aldrig før har indsigten og arbejdet med kunderejsen været så kritisk og altafgørende for vækst og bundlinje. Men hvornår har du sidst selv talt med 5 af jeres eksisterende kunder?

Kunderejsen er et værktøj som vi kan benytte når vi ønsker at gå fra indsigt til decideret forbedring af oplevelsen med et brand.

Med mere end 10 års erfaring i at drive, optimere og implementere kundeloyalitet og customer experience, er Jane Rørbæk en vaskeægte ’customer journey’ specialist.

”Arbejdet med kunderejsen skal være nærværende, resultatskabende og skal kunne sættes i praktik i dagligdagen, livet er for kort til PowerPoints og data der gemmer sig i skuffer og skabe”.

Med erfaring fra LEGO, Vestas og DanDomain, hvor Jane Rørbæk har stået i spidsen for en lang række globale kundeorienterings programmer; er erfaringskataloget fyldt op med masser af viden, ideer og konkrete forslag til hvorledes du får sat fokus på de kritiske områder i kunderejsen.

Se Jane’s film nederst på siden.

 

 

 

 

 

Per Rasmussen - eCapacity

Per Rasmussen
Adm. direktør
eCapacity

Per Rasmussen arbejder med management consulting med speciale inden for digital og omni channel strategi- og forretningsudvikling. Han har arbejdet med digitale forretninger i mange forskellige brancher. Han har stor erfaring med at udvikle og drive forretning på nettet og sikrer en solidt forankret strategi.

Per arbejder i en rækker bestyrelser og rådgiver også i forbindelse med køb og salg af digitale virksomheder, omkring organisationsudvikling og giver executive sparring.

Per Rasmussen har mere end 15 års erfaring med ledelse af digitale virksomheder, fra digital medievirksomhed til omni channel og e-commerce-forretningsområdet i store koncerner.

Tidligere har Per bl.a. været Online direktør i TDC, hvor han i seks år havde ansvar for TDC-koncernens BtB og BtC webaktiviteter, fra online salg og kundeservice til medieaktiviteter på nettet. Per har også været Nordisk CEO for Sportal.com – en europæisk internetmedievirksomhed, samt ledet it-organisationer i PFA Pension og ISS.

Rasmus Foged fra Upodi taler om kundeforbindelse på Commerce Excellence 2019 i Aarhus

Rasmus Foged
CEO
Upodi

Fasthold din kundeforbindelse – eller dø

Mød Rasmus Foged, CEO for århusianske Upodi og hør hvorfor så mange virksomheder udvikler nye kunderejser på abonnement for at fastholde deres kunder. Rasmus giver et indblik i de forskellige forretningsmodeller, udfordringer og fordele der ligger i morgendagens mest hotte trend: abonnementet.

Rasmus Foged er iværksætter, innovator og en ægte abonnementselsker. Rasmus har bygget en lang række virksomheder indenfor software, drift og e-handel.

Rasmus har i en 20 år drevet moderne innovation og via forretningsudvikling skabt nye kommercielle forretningsområder i bl.a. Microsoft med udgangspunkt i at have kunden i centrum.

Rasmus Skjøtt - Head of Omnichannel, Søstrene Grene

Rasmus Skjøtt
Head of Omnichannel
Søstrene Grene A/S

The Wonderful world of Anna & Clara anno 2020

I 46 år har Søstrene Grene tryllebundet deres kunder i ind- og udland med deres forunderlige oplevelsesunivers.

Hvordan overføres et stærkt fysisk forankret retailkoncept, som i høj grad er båret af sanselige oplevelser til et online univers? Hvordan skaber man en forenet kundeoplevelse på tværs af digitale- og fysiske touchpoints, og hvilke udfordringer er der forbundet hermed?

Sammen med Rasmus tager vi et smugkig ind i fremtiden for Søstrene Grene.

Som Head of Omnichannel sidder Rasmus med det primære ansvar for digitalisering af Søstrene Grenes forretningsmodel med 4 teams tilknyttet funktionen.

Rasmus kommer med 6 års bureauerfaring, hvor han har arbejdet med en bred vifte af både nationale og internationale kunder, og særligt haft fokus på, digital forretningsudvikling, brandudvikling og O2O strategi.

Ivan Jæger Christiansen

Ivan Jæger Christiansen
CEO 
Proshop

Ivan Jæger Christiansen startede som CEO hos Proshop i starten af 2017. Ivan kom fra en stilling som direktør hos NN Markedsdata. Han er uddannet HD i Afsætning fra Aarhus universitet. Ivan har arbejdet sammen med Element Logic siden 2017.

Proshop – Meget mere – meget hurtigere. Proshop ApS er en af Danmarks største og ældste webshops inden for elektronik og IT.

Proshop er grundlagt på godt købmandskab og almindelig sund fornuft. Heri ligger det helt naturligt hele tiden at være tilgængelige for deres kunder, yde verdens bedste kundeservice og altid have de rette varer til attraktive priser.

Ivan fortæller om, hvordan automatisering med AutoStore både har bidraget til at Proshop kan levere hurtigt, sikkert og med konkurrencedygtige priser til kunderne samtidig med, at det har bidraget til at skabe vækst og lønsomhed for Proshop.

Jacob Borup - Head of Loyalty Imerco A/S

Jacob Borup
Head of Loyalty
Imerco A/S

Hos Imerco arbejder Jacob med at øge digitaliseringen af Imercos kontaktpunkter med kunderne for at Imerco bedre kan understøtte og fremstå som en attraktiv og relevant ledsager på kundernes rejse.

Ud over Imerco har Jacob de seneste 12 år arbejdet med kundeoplevelser, omni-channel og loyalitet hos Coop og TOP-TOY.

Imerco blev startet helt tilbage i 1928 og udmærker sig i dag ved at være Danmarks førende butikskæde inden for isenkram med et stort udvalg af varer og brands til køkken og bord.

Med 175 butikker i Danmark og en webshop har Imerco forudsætningerne på plads for skabe gode omni-channel oplevelser for sine kunder.

Jacob vil dele udfordringer og planer for Imerco’s bestræbelser for at skabe branchens bedste kundeoplevelser.

Benjamin Røpke adm. direktør hos Bahne

Benjamin Røpke
Administrerende direktør
Bahne

Benjamin Røpke har arbejdet for Bahne siden 2006 med ansvar for butikker og indkøb. I 2017 tiltrådte han som administrerende direktør.

Tidligere har han været ansat forskellige steder i detailbranchen som fx salgsleder i Illum, indkøber hos Magasin du Nord og salgschef for Sixty Scandinavia.

Den første Bahne-butik åbnede for mere end 50 år siden. Efterfølgende er forretningen vokset og tæller i dag 21 livsstilsbutikker med produkter indenfor bolig, design, mode- og børnetøj. Yderligere driver Bahne fem Hay-butikker med stilrent design til indretning.

Lars Quist Nørkjær - Operations Manager at Kvik A/S

Lars Quist Nørkjær
Operations Manager
Kvik A/S

Lars Quist Nørkjær har 15 års ledelseserfaring indenfor Logistik og Planlægning.

Som Operations Manager har Lars ansvar for kvalitet og planlægning hos Kvik A/S. Lars har derved ansvar for disponering af en omsætning på +1,3 mia. kroner.

Tilmeld dig til Commerce Excellence i Aarhus

Tirsdag den 8. oktober 2019
Musikhuset Aarhus