Cookies We use cookies to collect statistics and to give you a better experience. Learn more here

Accept

Talere på Commerce Excellence 2019

Oslo 7. november

Moderator Morten Dale

Morten Dale
Executive Vice President
WashTec

Moderator på Commerce Excellence 2019

Morten Dale er i dag Executive Vice President for WashTec, et børsnotert tysk selskap som er verdensledende innenfor kjøretøysvask. Morten har i dag ansvaret for Norden, BeNeLux og Asia Pacific og har lang erfaring med å omsette gode idéer til bærekraftig forretning.

Tidligere har Morten jobbet med flere internasjonale lederstillinger innenfor Thule konsernet som der ledende innenfor transportløsninger og for General Motors sine ulike bilmerker.

Morten vil med inspirerende væremåte sikre at vi alle sammen får en spennende og lærerik dag.

Johnny Sundin

Johnny Sundin
Inspirasjon foreleser

Fremtidsplaneten

– trendfersk gransking i et univers av nye muligheter!

Et inspirerende foredrag av Johnny Sundin om livene våre på den andre siden av nåtiden. Hva blir den analoge konsekvensen av kunstig intelligens? Hvordan blir våre tett sammenknyttede livsmønstre blant de nye globale handlemåtene – og hvordan kan innovasjoner og disruptiv teknologi skape bedre balanse og ressursharmoni?

Det handler om å lære seg å leve i stadig oppdatering, stimulere forandringslysten og åpne hjernen for den kreative tenkingens kraft.

Alt mulig er mulig – i det minste til det motsatte er bevist!

-> Se Johnny’s film nederst på siden.

Steinar Muggerud - MIXMOVE

Steinar Muggerud
CCO
MIXMOVE

Skyløsninger og nettverkseffekter gir konkurransefortrinn

Presset for å tilpasse seg den digitale transformasjonen øker. Mange drukner i daglig drift, er usikre på hvordan de skal møte det digitale skiftet eller sliter med å imøtekomme kundenes økte forventninger og krav. Andre trenger mer kontroll og synlighet på tvers av partnere og systemer.

MIXMOVE er en skybasert platform for logistikkoperasjoner og løser mange utfordringer ved å koble oss på eksisterende infrastruktur, verdiøke “legacy systemer” uten store investeringer.

Salgs og markedsføringsbakgrunn, både operasjonelt og strategisk. Steinar Muggerud har opplevd og jobbet gjennom den digitale transformasjonen av mediebransjen gjennom ulike roller i Schibsted, fra Aftenposten og regionsavisene til FINN.no og online classified sites i Europa. Steinar har AdTech og MarTech bakgrunn fra Tapad og jobbet tett med Telenor før han begynte som CCO i MIXMOVE for å hjelpe Logistikk- og Transport sektoren med sin digitale reise.

Registrer deg til Commerce Excellence i Oslo her7. November 2019
DEG16 i Oslo

Toke Lund

Toke Lund
Internasjonal Ecommerce Direktør
Novicell

Kundereisen

Som Internasjonal Ecommerce Direktør arbeider Toke med forretningsutvikling. Han fokuserer på å vekste den internasjonale forretning, øke salget av vårt ecommerce framework, samt bistå innenfor salg, strategi, markedsføring, etc.

Toke er utdannet Cand.oecon fra Aarhus Universitet og har i tillegg en EMBA fra IMD i Schweiz. Han har tidligere vært management konsulent hos CoCoCo, hatt flere ledende stillinger hos LEGO, herunder strategi og kommer senest fra Dansk Supermarked, hvor han var Head of Digital.

-> Se Toke’s film nederst på siden.

Arne Kvale og Shafi Adan fra Zoopit AS

Arne Kvale og Shafi Adan
CEO og CCO
Zoopit AS

Gründerhistorien om Zoopit – Logistikk som et konkurransefortrinn

Arne Kvale og Shafi Adan startet logistikkplattformen ZoopIt i 2014.

Med seg på eiersiden har de både Schibsted og Norgesgruppen, og nylig signerte de en stor avtale med Bama.

Varehandelen er i stor endring og Arne og Shafi vil under sitt foredrag snakke om hvordan logistikk blir et stadig viktigere konkurransefortrinn.

Håkon Tveita

Håkon Tveita
Prosjektleder og Rådgiver
Servicegrossistene AS

Mennesker og teknologiledelse

Håkon har nærmere 30 års erfaring innen Rådgivning, Prosjektledelse og Ledelse innen IKT. Han har arbeidet med varehandel og vareflyt i over 20 av disse årene. Her kan nevnes IT- og prosessledelse i Coca-Cola i Norge. 4,5 år som CIO i varehandelskjeden VITA/Cosmetic Group i Norge. CIO i et supplychain management-selskap i England, ansvarlig for varehandel i Oracle Norges konsulentavdeling, m.m.

Håkon vil dele blant annet erfaringer fra sitt siste oppdrag; En landsdekkende grossist kjede innen Hotel, Restaurant og Catering (HORECA). De stod ovenfor et teknologivalg innen Warehouse Mangement System (WMS), men hadde ikke intern kapasitet eller kompetanse til å lede en omfattende valgprosess og påfølgende prosjekt. Å drive slike interne prosesser i tillegg til linjeoppgaver er krevende og blir derfor ofte outsourcet, med vekslende hell.

Espen Getz Taraldsen

Espen Getz Taraldsen
Kjedesjef / Chief Operating Officer Elektroimportøren AS

Espen har arbeidet innen retail på alle nivåer de siste 20 årene.  Gjennom sitt arbeid hos Elkjøp og Elektroimportøren har han erfart hva som må til for å drive attraktive, effektive og lønnsomme butikker.

I fjor vant Elektroimportøren prisen for Årets Retailer / Handelsprisen på Virke sin Handelskonferanse. Selskapet har på få år tatt en betydelig posisjon i elektromarkedet i Norge, der de lar private forbrukere kjøpe produkter som tidligere var forbeholdt elektrikeren.

Virksomheten har trosset den såkalte butikkdøden og etablert nye butikker i rask takt samtidig som netthandelen er en betydelig del av omsetningen. Elektroimportøren har klart å vokse og samtidig beholde lønnsomheten.

I en kombinasjon av presentasjon og samtale vil Svein Cato Winther fra Rejlers Embriq intervjue Espen slik at dere får mer innblikk i suksesshistorien.  Elektroimportøren er i ferd med å rulle ut såkalte Electronic Shelf Labels (ESL) fra SES-imagotag og Rejlers Embriq i sine butikker. Samtalen vil også komme inn på hvorfor de valgte å investere i ESL og hvilke forventninger de har til løsningen fremover.

Robert and Patrick from PwC and Slimstock

Robert Dijkstra & Patrick Egbertzen
Director – PwC Deals / Operations manager – Slimstock

Working capital and inventory management

– a co-prestation between PwC and Slimstock

Robert Dijkstra works as a director (Head of Working Capital Management) in PWC Deals. He advises a wide range of corporate and private equity owned clients across a diverse range of industries including retail, telecoms, wholesale and manufacturing amongst others.

Before joining PWC, Robert worked as an independent working capital consultant. He also worked in various senior finance positions within Mediq, an international medical devices company.

Slimstock
Patrick Egbertzen works as operations manager at Slimstock Nordics. As one of the fastest growing divisions within the Slimstock group, Patrick is responsible for helping wholesale distributors, retailers and ecommerce businesses to attain operation excellence through inventory optimization.

Since 1993, Slimstock has been committed to helping businesses unlock the potential of their supply chain by ensuring the right stock is available at the right time.

With over 700 customers across the globe, Slimstocks advanced inventory management solution, Slim4, helps businesses achieve the perfect balance between maximizing customer service levels while minimizing working capital tied up in stock.

Erfan Hesamadini

Erfan Hesamadini
CEO
OmegoFleet

Kundereise – et innlegg om å jobbe effektivt og spare penger!

Mange aktører i logistikk-bransjen sliter med for mange systemer eller altfor gamle systemer som ikke takler dagens behov. Det er vanskelig å vite hvilke system som er riktig å bruke, og enda vanskeligere og bytte ut gamle systemer. Det å velge gode IT-verktøy er tidskrevende og koster mye og det har aldri vært dyrere for selskapene og ta feil.

Erfan har over 10 års erfaring fra logistikk-bransjen og har jobbet i UPS, Postnord og Bring. Siden 2015 har han gjennom ulike selskaper jobbet for å lage teknologiløsninger som gjør hverdagen til logistikk-selskapene enklere. I 2018 etter en workshop med Kolonial.no startet han og teamet hans og jobbe på OmegoFleet.

OmegoFleet er en skybasert programvare som bruker avanserte algoritmer til å optimere produksjonen til transportørene både med tanke på lasting, ruteoptimering, produksjon og digitale kart-løsninger.

Registrer deg til Commerce Excellence i Oslo her7. November 2019
DEG16 i Oslo